Sieraden tips voor de vakantie!

Geplaatst door Passionista op juli 5, 2011

Door Charissa Dubos

Sieraden voor op vakantie

Waar ga jij deze zomer naar toe? Ibiza, Italië, Miami of Curaçao? Niks is zo frustrerend als maar één koffer meenemen naar je vakantiebestemming terwijl je weet dat je elke ochtend op het strand ligt, elke middag lekker wat gaat eten op de boulevard of in de stad en er in de avond elke keer weer stralend uit wil zien. Dat vraagt om goede kledingstukken die je makkelijk kunt combineren en een dosis creativiteit. Maar met goede sieraden en leuke accessoires zorg je er zeker voor dat jij de show steelt!

Sieradentip 1: wat trek je aan naar het strand?

Ga voor een kleurrijke bikini met daarover een luchtig strandjurkje. Slippers zijn natuurlijk een must-have, bijvoorbeeld deze flipflops van Havaianas. Combineer dit alles met een grote hoed of een tropische doek in het haar en met een buikketting a la Kim Kardashian krijg je een instant sexy feel!

Sieradentip 1_bikini

Sieradentip 2: wat trek je aan naar de stad of op de boulevard?

Een maxi dress is heerlijk voor het slenteren in de stad of langs het strand. Stijl het af met een paar mooie sleehakken en gouden accessoires want dat past goed bij je pas gebronsde huidje. Vergeet je aftersun niet!

Sieradentip 2_Maxidress

Sieradentip 3: wat trek je aan naar de club?

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes. Van LBD tot een mooie lange jurk met hoge split, maar benadruk vooral je sterke punten! Hoge hakken staan iedereen altijd goed en ze zorgen er ook voor dat je anders staat (lees vrouwelijk en sexy). Stijl jouw look af met grote statement oorbellen of armbanden en maak een onvergetelijke indruk!

Sieradentip 3_LBD

Laatste tip: Vergeet niet een mani en een padi te nemen voor je vakantie of als je daar bent, dan zie je er de hele vakantie verzorgd uit… Veel plezier!

Over Charissa Dubos

Charissa Dubos is eigenaresse van TwitJewelry.com en opent binnenkort haar nieuwe sieraden webshop Andrews & Jones. De komende tijd zal zij regelmatig bloggen voor SieradenPassionista. Volg Charissa via Twitter @AJCharissa!

Tags: , , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen