Sieraden trend 2011: uilen!

Geplaatst door Passionista op augustus 26, 2011

Sieraden trend 2011: uiltjes en uilen

Overal zie je ze voorbij komen: de lange, fijne ketting met een bijzondere hanger eraan. De kettingen zijn gemaakt van zilver, goud of roestvrijstaal. En dan de hangers! We zagen eerder al klokjes, sleutels, (vintage) munten, cameeën, cupcakes en vogelkooitjes. Maar de sieraden trend van najaar 2011 is toch wel de uil! En niet alleen als kettinghanger… We zien ze in alle soorten en maten 🙂

Wil je ook een mooi sieraad met een uiltje? Bekijk dan hier alle sieraden met uiltjes!

TopVintage 8,95 TopVintage 16,95 TopVintage 29,95
TopVintage 10,95 SIX 6,95 TopVintage 16,95

Symbolische betekenis van de uil

De uil is het symbool van magie en helderziendheid. Op veel plaatsen wordt hij ook nachtarend genoemd. Hij kan zelfs in het nachtelijk donker uitstekend zien en heeft daarnaast nog een uitzonderlijk goed gehoor. Zijn slachtoffers kunnen hem niet horen, want uilenveren maken een geruisloze vlucht mogelijk. De uil is het wezen van de wijsheid, want hij kan dingen zien en horen die anderen ontgaan. Hij helpt de waarheid te kennen en vingerwijzingen van het lot te duiden.

Tags: , , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen