Spotlight: mooie merksieraden bij BoumanOnline

Geplaatst door Passionista op juni 11th, 2012

Kwaliteit in sieraden en horloges

Ben je op zoek naar sieraden voor het nieuwe seizoen, een mooi verjaardagscadeau of juist een sieraad om een belangrijk moment in je leven te vieren, dan ben je bij BoumanOnline aan het juiste adres! BoumanOnline heeft een prachtige webwinkel waar je terecht kunt voor een groot aantal mooie merksieraden en -horloges. Niet alleen de bekende sieradenmerken als Ti Sento, Thomas Sabo, Otazu of Buddha to Buddha vind je hier. Ook voor de meer exclusieve merken als Nialaya, Belleza Jewels, Pequignet, Tirisi Jewelry of Rabinovich kun je hier terecht. Daarbij hebben ze mooie extra accessoires van de merken: denk aan leren tassen, ceintuurs, schrijfwaren en bijvoorbeeld manchetknopen. Kortom: een echte snoepwinkel als je van mooie kwaliteit houdt!

Zomer sieraden trend 2012

Het is nog even wachten op de echte zomerdagen, maar ben jij ook al klaar voor de zomer? Als er één sieraden trend is die je voor 2012 moet afvinken, dan is het wel de warmgouden of zilveren ring met felgekleurde (edel)steen. Ook bij BoumanOnline vind je mooie merken die inspelen op deze sieraden trend 2012.

Sieradentrend 2012

Thomas Sabo

Sieradentrend 2012

Belleza Jewels

Sieradentrend 2012

Ti Sento

Sieradentrend 2012

Rabinovich

Sieradentrend 2012

Bronzallure

Sieradentrend 2012

Monzario

Over BoumanOnline

BoumanOnline is voortgekomen uit de juwelierswinkel in Culemborg en kan stoelen op meer dan dertig jaar ervaring in het juweliersvak. Bekijk hier de hele collectie van BoumanOnline!

Tags: , , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen