Meshu: sieraden van je favoriete (reis)bestemmingen

Geplaatst door Passionista op juni 20, 2012

Unieke ketting of oorbellen als souvenir

Heb jij ook graag een aandenken aan een mooie reis, in de vorm van een souvenir? Of heb je fijne herinneringen aan de plaatsen waar je woonde? Dan kun je nu mooie sieraden maken van deze favoriete plekjes. Via Meshu maak je je eigen ketting, oorbellen, of manchetknopen op basis van een polygoon (veelhoekige figuur). Deze ontstaat vanzelf door de plaatsen die je aangeeft via rechte lijnen met elkaar te verbinden. Of dat nu plaatsen op lokaal of mondiaal niveau zijn: het kan allemaal!

Hoe werkt Meshu?

Vul op de site eenvoudig je favoriete plaatsen in door ze in te tikken, aan te stippen op de kaart of gebruik Foursquare om je check-ins te selecteren. En kies vervolgens of je een paar oorbellen, een ketting of manchetknopen wilt maken. Daarna kun je uit de volgende materialen een keuze maken: acryl, hout, kunstof of zilver. Ook kun je kiezen of je jouw ontwerp in het zwart of wit wilt hebben. De figuren worden via de 3d-printing techniek van Shapeways of via de lasercutting techniek van Ponoko gemaakt. Helemaal te gek als je eens iets anders wilt dan een ander: want niemand heeft exact dezelfde favoriete bestemmingen als jij 🙂

Over Meshu

De oprichters van Meshu hebben een achtergrond in architectuur, kartografie en datavisualisatie (Sha Hwang) en kunstgeschiedenis, wiskunde en sieradenontwerp (Rachel Binx). Ze combineerden hun kennis en ervaring en voila: een nieuw sieradenmerk was geboren. Goed nieuws voor de echte sieraden liefhebbers 🙂

Tags: , , , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen