Dagje-uit-tip: Sieraad Art Fair 2012

Geplaatst door Passionista op september 17, 2012

Sieradenontwerpen uit binnen- en buitenland

Op donderdag 1 november is het weer zover: dan start de 11e editie van Sieraad Art Fair (SAF). Van 1 t/m 4 november staat de Westergasfabriek in Amsterdam in het teken van (internationale) sieraadkunst. Talloze sieradenontwerpers uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste en meest uiteenlopende sieradenontwerpen. Wat kun je verwachten op deze toonaangevende sieraden beurs? Hieronder vast een voorproefje om je op te verheugen 🙂

Chiara Scarpatti

Chiara Scarpatti

Catalina Brenes

Catalina Brenes

Kika Alvarenga

Kika Alvarenga

Serin Oh

Serin Oh

Ute Decker

Ute Decker

Alice Bo-wen Chang

Alice Bo-wen Chang

Yoko Takirai

Yoko Takirai

Katie Lees

Katie Lees

Inge Rens

Inge Rens

Bekendmaking winnaars NTJ

De internationale tweejaarlijkse wedstrijd New Traditional Jewellery (NTJ) loopt dit jaar weer ten einde. De vakjury van NTJ kiest voor de ontwerpwedstrijd en expositie 2012 het thema ‘NEW NOMADS’, omdat het thema zowel letterlijk als figuurlijk genomen veel mogelijkheden voor inspiratie biedt. Op donderdag 1 november worden de winnaars op Sieraad Art Fair bekend gemaakt. De inzendingen zijn te bewonderen in het MMKA van 28 november t/m 27 januari 2013. De ontwerpen beloven al veel goeds 🙂

Meer informatie Sieraad Art Fair

Voor meer informatie over adres, toegangsprijzen en openingstijden zie Sieraadartfair.com

Tags: , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen