Mix & match met muntkettingen van Nikki Lissoni

Geplaatst door Passionista op september 25, 2012

Nikki Lissoni Nikki Lissoni Nikki Lissoni

Maak een statement met een muntketting!

Wat is er leuker dan een ketting waarbij je de hanger steeds kunt verwisselen? Passend bij de kleur van je kleding of bij je andere accessoires zoals armbanden, ringen of oorbellen? Of juist een hanger met daarin jou levensmotto. Kortom, hou je van afwisseling of draag je graag iets persoonlijks met een verhaal? Dan is een ketting met munt van Nikki Lissoni echt iets voor jou!

Mix & match met ketting, munten en kleuren

De collectie bestaat uit drie soorten kettingen en munthouders: silverplated, rose goldplated en yellow goldplated. In totaal zijn er nu bijna 50 munten waar je uit kunt kiezen en er komen er iedere maand meer bij. Zo vind je er onder andere Chinese geluksmuntjes, symbolen uit de natuur, knipogen naar de liefde en nog veel meer. Kortom, genoeg mogelijkheden om het persoonlijk te maken en te mixen en matchen! Draag bijvoorbeeld een zilverkleurige munt in een rose munthouder aan een zilverkleurige ketting. Of draag twee munten aan één ketting… Je kunt allerlei combinaties maken, afhankelijk van je smaak, kledingkeuze of stemming. De materialen zijn gemaakt van roestvrijstaal met een zilveren, roségouden of geelgouden toplaag. Om de materialen nog extra te beschermen tegen krasjes of verkleuren, is er ook een speciale Nano coating aangebracht. Een combinatie van ketting, munthouder en munt is al verkrijgbaar vanaf €99. Losse munten zijn er al vanaf €22,50 – ook een leuke verjaardagstip 🙂

Over Nikke Lissoni muntkettingen

Nikki Lissoni kwam op het idee muntkettingen te maken toen zij van haar grootmoeder op haar 18e verjaardag een hanger cadeau kreeg. Dit was een ketting met een bijzondere munt, een erfstuk dat al jarenlang in de familie was. Haar grootmoeder vertelde haar dat de betekenis van de munt voor alle gevers en draagsters uniek was. Ook voor Nikki geldt dat de draagster (of gever!) van een muntketting uiteindelijk zelf bepaalt wat de munt voor haar (of hem) betekent. Kortom: een mooi symbool voor een persoonlijk verhaal.

Nieuwsgierig geworden naar de muntkettingen van Nikki Lissoni? Neem dan snel een kijkje in haar webwinkel en laat je verrassen!

Tags: ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen