Impressie Sieraad Art Fair 2012

Geplaatst door Passionista op november 3, 2012

Internationale, kleurrijke en originele sieraden

Voor alle liefhebbers van bijzondere, internationale, kleurrijke en aparte sieraden is de jaarlijkse Sieraad Art Fair in de Westergas in Amsterdam een echte snoepwinkel. Tientallen stands met de mooiste ringen, oorbellen, armbanden en kettingen dringen om aandacht. Uit heel Nederland bezoeken sommige mannen, maar vooral heel veel vrouwen, de internationale ontwerpers om iets moois en bijzonders te scoren. De kwaliteit is hoog, net als de originaliteit en het unieke karakter van veel sieraden.

Openingstijden SIERAAD Art Fair

Ontdek hier wat je kunt verwachten op Sieraad Art Fair. De beurs is nog tot en met zondag 4 november te bezichtigen, je kunt er terecht tussen 11.00–18.00u. Meer informatie vind je op Sieraadartfair.com

Een korte impressie van een aantal inspirerende ontwerpers wiens sieraden opvielen!

Interview met Natalie Hoogeveen (Nederland)

Interview Jillian Moore (Verenigde Staten)

Interview met Mirjam Jakubowski

Interview met Ute van der Plaats (België)

Interview met Serin Oh (Zuid Korea)

Interview met Kiki Kuhlman (Griekenland)

Interview met Elsbeth Baarslag – L*sieraden (Nederland)

Interview met Christoph Freier

Interview met Keyman Design (Turkije)

Interview met Hermien Cassiers (België)

Interview with Heike Walk (Duitsland)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Deel dit artikel:

One Response to “Impressie Sieraad Art Fair 2012”

  1. […] De afgelopen vier dagen in de Westergasfabriek waren geweldig! Lange rijen voor de kassa en dus ontzettend veel bezoekers uit allerlei windstreken! Veel contacten met oude bekenden onder de ontwerpers uit binnen en buitenland en vaste trouwe bezoekers. Ook zijn er veel nieuwe contacten gelegd en interviews gegeven. Zo is er op http://www.galeries.nl een interview te lezen onder het kopje ”kunst van de dag”/2 november 2012.  Verder een interview/filmpje over een aantal ringen uit mijn nieuwste collectie  “ruw & robuust op http://www.sieradenpassionista.nl/ http://www.sieradenpassionista.nl/2012/11/impressie-sieraad-art-fair-2012/ […]

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen