Sieraden met symboliek bij Amanto

Geplaatst door Passionista op februari 1, 2013

Amanto sieraden

Amanto.nl

Liefde

Liefdeteken

Chinees Vredeteken

Vredeteken

Sieraden vol van symboliek

Vind je het ook zo leuk om sieraden met een achterliggende gedachte te dragen? Sieraden met een boodschap of vol van symboliek zijn helemaal van nu. Amanto sieraden heeft dat ook goed begrepen: je vindt er zilveren, vergulde of stalen hangertjes of oorbellen met Chinese tekens voor geluk, vrede, vriendschap of liefde. Wat is er mooier dan deze gedachte dicht bij je hart te dragen! Naast deze sieraden met mooie symboliek kun je bij Amanto verder terecht voor een uitgebreide collectie uitgesproken sieraden van bekende merken zoals Miss Sixty of Guess, maar bijvoorbeeld ook van het luxere Italiaanse Morellato. Ook vind je hier leuke horloges en sieraden voor kids.

Chinese tekens in sieraden

Het Chinees bestaat eigenlijk uit tien verschillende talen, waarvan het Mandarijn de bekendste is. Chinese talen bestaan al erg lang, er zijn geschriften teruggevonden van meer dan 2.500 jaar oud. In het Mandarijn heten deze Chinese karakters ‘Hanzi’. Er is een categorie Hanzi die uit traditionele karakters bestaat en een categorie met meer vereenvoudigde tekens. Uit die laatste zijn de symbolische sieraden van Amanto gemaakt.

Over Amanto sieraden

De Vlaamse eigenaresse Eva Reviers startte Amanto.be in 2007 in België, omdat ze zelf nergens leuke en betaalbare sieraden online kon vinden. Inmiddels is de site flink gegroeid en kun je er voor meerdere bekende sieradenmerken terecht. De Nederlandse versie Amanto.nl volgde al snel door het groeiend aantal Nederlandse klanten. Sindsdien staat Amanto bekend als verkooppunt van stijlvolle, trendy en betaalbare horloges en accessoires voor vrouwen en mannen, met ook een leuke collectie voor kinderen. En speciaal voor actieve en stoere mannen is er Amanzio.be 🙂

Tags: , ,

Deel dit artikel:

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen