Vier de lente met kleurrijke sieraden van Featherationfashion

Geplaatst door Passionista op april 17, 2013


Kleurrijke sieraden en accesoires voor de heb!

Wil jij de lente nu ook eindelijk afdwingen? Na alle koude dagen en het zonnetje dat zich nog maar mondjesmaat laat zien? Met de kleurrijke en luchtige sieraden en accessoires van Featherationfashion.nl raak je a la minute in de stemming! Het uitgebreide aanbod vederlichte oorbellen, kekke ringen, kleurrijke (kralen)armbanden, leren sieraden en prachtige shawls geeft direct zin in de zomer…

De laatste sieradentrends voor een leuk prijsje

Bij Featherationfashion kun je onder andere terecht voor de sieraden van BiBa. Dit merk is bij vele fashionista’s bekend vanwege de mooie materialen die ze gebruiken en de leuke nieuwe ontwerpen die ze regelmatig introduceren. Momenteel zetten bloemen de trend bij BiBa. En zijn bloemen niet jouw stijl, kies dan voor die andere sieradentrend: veren in bijvoorbeeld oren of om je nek!

Bestellen en bezorgen

Bestellen doe je eenvoudig via de webwinkel en de bezorging gaat supersnel: voor 17.00u besteld is de volgende dag al in huis… Ideaal als je op het laatste moment een feestje hebt 🙂 Bestellingen boven €25 worden gratis thuisbezorgd en is je aankoop toch niet naar wens, dan stuur je hem gewoon terug!

Tags: , , ,

Deel dit artikel:

One Response to “Vier de lente met kleurrijke sieraden van Featherationfashion”

  1. sieraden by mari

    Heel erg leuk voor de zomer die featherfashion!

Geef een reactie

    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen