Adverteren?

Online zichtbaarheid via SieradenPassionista.nl

Als (internet)ondernemer weet u hoe belangrijk het is om met uw (web)winkel of sieradenmerk zichtbaar te zijn in de zoekmachines. In de sieradenbranche is de concurrentie op internet groot. U moet zich onderscheiden door ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten u snel en makkelijk kunnen vinden online. Of doordat u aanwezig bent op het meest prominente online sieradenmagazine van dit moment!

Advertentiemogelijkheden SieradenPassionista.nl

SieradenPassionista is een unieke, onafhankelijke en objectieve internetportal die zich richt op de nieuwste sieradentrends, de hipste sieradenmerken en de leukste wist-je-datjes op het gebied van sieraden en juwelen. Via de site nodigen wij bezoekers vervolgens uit om websites van juweliers of webwinkels te bezoeken waar ze de sieraden eventueel daadwerkelijk kunnen kopen.

SieradenPassionista presenteert actuele content met een professioneel journalistiek gehalte, omgeven door een commentariërend en opiniërend kader. De inhoud is nooit uit de lucht gegrepen of klakkeloos overgenomen, maar wordt altijd zorgvuldig onderzocht voordat we tot publicatie overgaan.

SieradenPassionista is live sinds juli 2009 en opgezet door communicatiespecialist Esther Konz. Het is een snel en dagelijks nog groeiend online platform waarin we alles op het gebied van sieraden en juwelen belichten. Door samenwerking met enthousiaste freelance bloggers en het persoonlijke element krijgt dit portal dagelijks een grotere aanhang.

Bezoekers SieradenPassionista: modebewust en trendgevoelig met online focus
De bezoekers van SieradenPassionista zijn modebewuste, vrouwelijke, Nederlandse vrouwen die zich met hun juwelen en sieraden onderscheiden van anderen en hier meer dan een gemiddelde interesse in hebben. En die zich bij aankopen veelal online oriënteren. Wij koesteren onze lezers en gaan zorgvuldig met hun vragen, antwoorden en gegevens om.

Mogelijkheden

SieradenPassionista biedt adverteerders en commerciële partners diverse standaardmogelijkheden aan om zich aan onze community te presenteren. Dat kan in de vorm van standaard interactieve advertentieformaten als banners en skyscrapers maar ook advertorials, nieuwsbriefsponsoring, redactiespecials en sitewidelinks behoren tot onze mogelijkheden. Hieronder volgt een aantal voorbeelden van onze standaardmogelijkheden. Neem voor formaten & tarieven en voor maatwerkoplossingen contact met ons op. Lees ook onze Algemene Voorwaarden.

Banner, rectangle en skyscraper

Onze adverteerders met een banner plaatsing ervaren een duidelijk toegenomen bezoekersstroom! Voor een vast bedrag per kwartaal, op een plaats naar keuze weet u precies waar u aan toe bent.

Sitewide links

Een sidewide link is wellicht minder bekend maar vaak nog effectiever dan een banner. Deze link plaatsen we op de homepage onder de rubriek SieradenPassionista tipt… Door onze hoge ranking in Google lift u automatisch mee. En door de relatief redactioneel ogende kop, klikken veel bezoekers door naar de onderliggende links.

Redactioneel item / editorials

Wij verzorgen dit in de vorm van een blogpost inclusief beeld over uw onderwerp met een maximum van 300 woorden. Eventueel koppelen wij dit aan een prikkelende lezersactie. Deze lezersactie kan overigens ook een plaats krijgen in onze periodieke mailing die wij naar leden van onze community sturen. Vanwege de hoge score op vindbaarheid in de zoekmachines van onze blogposts, is een editorial zeer waardevol. Omdat echter onze onafhankelijkheid ook van belang is, geven wij vooraf advies over de inhoud van de editorial en hebben wij tevens zeggenschap over de inhoud.

Voorbeelden banners en sitewide links

Voorbeelden adverteren klein

Meten = weten: trends en resultaten online zoekgedrag in sieraden en juwelen
Door de online activiteiten van SieradenPassionista zijn wij goed op de hoogte van het online zoekgedrag van onze doelgroep. We werken hierin samen met een professionele zoekmachine-specialist. Zo hebben we inmiddels gemerkt dat bepaalde sieradenmerken populairder zijn dan andere, naar welke beurzen wordt gezocht en op welke dagen de site beter wordt bezocht dan op andere dagen. Op periodieke basis zullen we hierover publiceren via de B2B nieuwsbrief en de website.

Meten = weten: onderzoeksresultaten websites / webwinkels juweliers

Daarnaast starten we november 2009 een onderzoek naar websites van juweliers. Hierbij kijken we onder andere naar gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. Dit periodiek terugkerende onderzoek en de bijbehorende resultaten zullen we publiceren in de B2B nieuwsbrief en via de website.

Contact

SieradenPassionista wordt geproduceerd en uitgegeven door Konzepts. Voor vragen en offertes kunt u contact opnemen met de uitgever, Esther Konz, 06-18086543 of stuur een e-mail aan esther @ sieradenpassionista.nl. Voor redactionele- en uitgeefvragen kunt u tevens bovengenoemde gegevens gebruiken. Wij zijn goed bereikbaar, zowel online, per e-mail als per telefoon en geloven sterk in een persoonlijk contact.

Deel dit artikel:
    

Sieraden Passionista

Passionate about jewels | Nieuws en trends over sieraden en juwelen | Juwelier overzicht | Sitemap | Winkel | Adverteren? | Disclaimer | Cookies
Gucci | Josh | Dolce & Gabbana | Otazu | Chanel | Mexx | Esprit | Ti Sento | Gem Kingdom | Wouters en Hendrix | Faberge | Chanel | Swarovski Sieraden | Laarzen